Hatalmasat változik a világ TV2 showműsorának nyertesével, Karapancsev Kristóffal

Megosztás

Talán néhány napnak el kellett telnie, hogy valóban felfogja, mekkora sikert ért el nemcsak saját maga, hanem szűkebb közössége, Mezőtúr számára Karapancsev Kristóf: a fiatal énekes, aki a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorát nyerte meg, a Borsnak nyilatkozott arról, hogy gyökeres fordulatot vesz az élete a jövő évtől.

Egy komolyabb mélypont után döntött úgy a mezőtúri Karapancsev, hogy megméretteti magát a Sztárban sztár leszek! negyedik évadában. Nyilvánvalóan nem gondolta volna, hogy idáig jut, elmondása szerint először akkor hitte el magáról, hogy van keresnivalója a műsorban, hogy továbbjutott a középdöntőbe.

Most pedig egy fontos bejelentést tett, az év legsokoldalúbb előadója elhagyja szeretetett Jász-Nagykun-Szolnok megyei városát és januárban Budapestre költözik.

„Nem mintha nem szeretném Mezőtúrt, hiszen anyukám és a keresztszüleim is ott élnek, de a karrierem szempontjából fontosnak tartottam meghozni ezt a döntést. Egy albérletben fogok lakni, miközben minden erőmmel a zenei karrieremen dolgozom. A döntő utáni napokat Mezőtúron töltöttem, beugrottam a régi munkahelyemre is, ami egy autóipari cég. Még ügyintézőként tevékenykedtem itt” – nyilatkozta a lapnak Karapancsev Kristóf, aki húszmillió forinttal és egy nyereményautóval lett gazdagabb.

Emellett a műsor alatt úgy döntött, két év után véget vet párkapcsolatának és inkább a karrierjére koncentrál. Nevetve mesélte, hogy szép számmal kap gratulációkat, „de ismerkedés céljából nem írnak a lányok, és ez így van jól”.

Kép: debreceninap.hu

Kapcsolódó cikkek